MEDAŞ Stadyumunda Şampiyonlar Ligi Müziği

MEDAŞ tarafından 2021 yılının genel değerlendirmesinin yapıldığı bir basın toplantısı yapıldı. Basın toplantısına; yerel basının önemli isimleri, MEDAŞ Genel Müdürü Erol Uçmazbaş, Genel Müdür Yardımcısı Eyüp Erduran ve MEDAŞ yöneticileri yer aldı. "İnşallah MEDAŞ stadında şampiyonlar ligi müziği dinleyeceğiz" Uçmazbaş yaptığı sunumda, basın mensuplarına yapılan hizmetler hakkında detaylı bilgi verirken sunum sonrasında basın mensuplarıyla karşılıklı görüş alışverişinde bulundu.

Basın toplantısındaki önemli başlıklar ise şöyle:

"Öncelikli hedef 3,7 milyon vatandaşımıza sürekli enerji temin etmek"

Erol Uçmazbaş, "Hizmet verdiğimiz 6 il, 80.000 km2 alanda 3,7 milyon kişiye sürekli ve kaliteli enerji temin etmek öncelikli hedefimizdir" dedi. 

MEDAŞ stadyumu sponsorluğu

Yatırımlar

2021 yılında 1,17 milyar TL tutarında yatırımı tamamlamak üzere olduğunun bilgisini veren Genel Müdür Uçmazbaş, 2022 yılında bu rakamı arttırarak 1,3 milyar TL yatırım yapmayı planladıklarını aktardı.  Bu yatırımların kapsamı genellikle ekonomik ömrünü doldurmuş tesislerin yenilenmesi, alternatif yeni hatların yapılması, yeni yerleşim yerlerinin enerjilendirilmesi, havai şebekelerin yer altına alınması ve cadde-sokak aydınlatmalarından oluştuğunu aktardı. Ar-ge ve teknoloji yatırımlarına önemli bütçeler ayırdıklarını belirterek kullanılan malzemelerin yerli ve milli imkanlarla üretilmesi amacıyla 15,6 milyon liralık 21 Ar-Ge projesi yürütüldüğü bilgisini paylaştı.

"Arıza sayısı %35 oranında düştü"

Erol Uçmazbaş, son 3 yılda arıza sayısında 35%, abone başına düşen kesinti sayısında 21% ve kesinti süresinde 41% düşüş olduğunu basın mensuplarına iletti. 

"Hedefimiz %100 müşteri memnuniyeti"

Yıllık çağrı sayısının 2 milyonun üstünde olduğu MEDAŞ Çağrı Merkezi ile ilgili Erol Uçmazbaş, " Çağrı Merkezimizde  görevli 150 personelimizle  186 ya Ulaşabilirlik oranı %99,7 e çıkmıştır ve %98 ine 20 saniye altında cevap vermekteyiz. Bu oranlarla EPDK Çağrı Merkezi Kalite Kriterleri’nin tamamını yakalamış bulunuyoruz. Müşterilerimizden çağrı merkezimize gelen her talep veya şikayet kayıt altına alınarak müşterimize başvurusu  ile ilgili bilgilendirme SMS’i gönderilmektedir. Ayrıca yapılan başvuru sonuçlandığında müşterilerimiz SMS ve/veya aranarak bilgilendirilmekte ve teyit etmekteyiz. Gelen tüm şikâyetler titizlikle incelenip, ilgili işletme yöneticisi tarafından müşteriler aranarak bilgilendirilmekte ve sorunlar çözülmektedir. 5 kişilik uzman ekibimiz ile 7/24 sosyal medyayı takip etmekte ve gelen talep/şikayetlere geri dönüş yapmaktadır. Düzenli olarak çağrı merkezimizle görüşen müşterilerimizi arayarak aldıkları hizmetten memnuniyetlerini sorgulamakta ve alınan bilgiler ışığında kendimizi revize etmekteyiz" dedi. 

Memnuniyette Birinci

Genel Müdür Erol Uçmazbaş, MEDAŞ’ın, Enerji Bakanlığı tarafından yapılan son 4 yılın müşteri memnuniyet anketinde memnuniyeti en yüksek dağıtım şirketi olarak 2 kez 1. 2 kez 2. olduklarını, TEDAŞ tarafından her ay düzenli olarak yapılan müşteri memnuniyet anketlerinde aynı durumun olduğu bilgisini paylaştı.

Kış Hazırlıkları Tamamlandı

Kış şartlarından dolayı elektrik enerjisi kesintilerinin yaşandığına değinen Uçmazbaş, bu yıl yaşanabilecek olumsuz durumlara karşı MEDAŞ olarak hazırlıklarını sürdüklerini belirterek sözlerini şöyle sürdürdü, “Bizim vizyonumuz; hizmet bölgemizdeki vatandaşımıza sürekli enerji temin etmek. Elektrik arızasının teknik olarak sıfır olması mümkün değil, ancak bunu asgari seviyeye indirmeye çalışıyoruz” dedi. İletimi sağlamak ve bölgeye daha az süre enerjisiz kalma imkanı sağlamak gerekiyor. Aynı zamanda da kaliteli enerji sunmamız gerekiyor. Bütün bunları iyi bir organizasyon ve teknolojiyle yapabiliriz. Bu çerçevede teknoloji etkin bir şekilde kullanıyoruz “ dedi. 

Eğitim- Sosyal Sorumluluk

Sektörel anlamda çalışanlarını geleceğe hazırlayarak donanımlı bir şekilde gelişmelerine katkıda bulunmak amacıyla; idari, teknik, kişisel gelişim konularında eğitimler düzenleyerek yılda ortalama 140 bin saat eğitim verdiklerini belirten Erol UÇMAZBAŞ, elektrik dağıtım hizmetlerinin yanı sıra sosyal sorumluluk projeleri ile doğal yaşamın korunması ve çevre duyarlılığı içinde çalışmalarda bulunduklarını ifade etti.

Konyaspor Sponsorluğu

Uçmazbaş. "6-7 yıldır Konyaspor'a destek veriyoruz. Geçen yıldan itibaren de Konya Büyükşehir Stadyumu’na ismimizi verdik. Takımın gidişatı gayet iyi. Ümidimiz, inşallah gelecek sene MEDAŞ Stadında Şampiyonlar Ligi müziği dinlemektir." dedi.

Kaynak: https://www.konhaber.com/haber-insallah_medas_stadinda_sampiyonlar_ligi_muzigi_dinleyecegiz-1643476.html

Yorumlar