Medaş Tesisat No Öğrenme

Tesisat Numaranızı öğrenmenin en garanti yöntemi Android telefon kullananlar için MEPAŞ mobil uygulamasını yüklemek ve sisteme giriş yapmak. Bu uygulama hakkında detaylı bilgi almak  ve indirmek için tıklayınız. Mobil uygulamanın IOS sürümünün yakın zamanda yayınlanacağı duyuruldu.

Yukarıdaki yöntem Android kullanıcıları içindi, bunun tüm aboneler için geçerli olan yöntemi ise MEPAŞ Online İşlemler sayfasına TC Kimlik numaranız ile sisteme üye olmanız. Üye olarak Tesisat Numaranızı öğrenmenin yanı sıra fatura ödeme, güvence bedeli ödeme, abonelik işlemleri gibi bir çok işlemi yapabilirsiniz.
Eğer MEPAŞ abonesi değilseniz ve farklı bir perakende satış şirketine abone iseniz yukarıdaki yöntemler işe yaramayacaktır ve MEDAŞ tesisat no arıyorsunuzdur. MEDAŞ ile görüşmeden, internet üzerinden sorgulayarak tesisat numaranızı öğrenme şansınız bulunmamaktadır.  MEDAŞ çağrı merkezini aramadan tesisat numaranızı öğrenmenin bir kaç yolu var fakat bunların hiç birine googleda arama yaparak ulaşamazsınız.

Bu durumda ise en garanti yöntem bir yöntem ise elektrik sayacınızı incelemek. Genelde tesisat numaraları, sayacın sağına soluna bir yerlere mutlaka yazılır. Fakat siz bu tesisat numarasını googleda aradığınıza göre etrafınızda sayaç bulunmuyor diye düşünüyorum.

İkinci yöntem ise MEDAŞ sistemindeki cep telefon numaranızı ve email adresinizi güncellemek. Bu sayede telefonunuzda ve eposta kutunuzda bolca MEDAŞ'tan gelen mailler ve smsler bulunacak ve bu mail veya smslerin birinde kesin tesisat numaranızı bulabileceksiniz.

Bunların dışında MEPAŞ tesisat no ve MEDAŞ tesisat no aynı numaradır.

Yorumlar