MEPAŞ'tan Koronavirüs Duyurusu

mepaş logoİşletmelerimize gitmeden tüm işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz.

Değerli Müşterilerimiz,

Meram Elektrik Perakende Satış A.Ş. olarak çalışanlarımızın ve toplumun sağlığını önceliğimiz olarak görüyoruz. Tüm dünya ile birlikte ülkemizi de etkisi altına alan Koronavirüs salgınına karşı, halihazırda tüm lokasyonlarımızda uyguladığımız Dünya Sağlık Örgütü ve Sağlık Bakanlığınca belirlenen önlemlere ek olarak MEPAŞ Genel Müdürlük ve İşletmelerimizde de bir takım önlemler aldık;

Müşterilerimizin sağlığını korumak için;

Müşterilerimiz İşletmelerimize gelmeden MEPAŞ Mobil Uygulama, 444 7 786 Çağrı Merkezi, E-Devlet Kapısı ve Online İşlem Merkezi üzerinden; Abonelik, Abonelik İptali, Fatura Ödeme, Borç Sorgulama, Bilgi Güncelleme, Fatura İtirazı işlemelerini gerçekleştirebilecekler.
Notlar:

  • Online İşlem Merkezinden ve Çağrı Merkezinden sadece mesken ve ticarethane abonelikleri yapılabilmektedir.
  • E-Devlet işlem Merkezinden sadece kesik durumda olan mesken abonelikleri yapılabilmektedir.

Müşterilerimizin işletmelerimizde fiziksel olarak birbirinden daha uzak olmasını sağlamak amacıyla, işletme içinde aynı anda hizmet alan müşteri sayısını kontrollü olarak belirleyeceğiz. Bu konuda personelimiz gerekli yönlendirmeleri yapacak. Yoğunluk olan işletmelerde müşteriler belirli bir sırayla içeriye alınacak.

Çalışanlarımızın sağlığını korumak için;

Genel müdürlük ve işletmelerimizde hizmet veren ve Sağlık Bakanlığı tarafından tanımlanan risk grubunda (hamile,süt izni,engelli ve kronik hastalığı bulunan) tüm çalışanlarımıza idari izin kullandırarak bu çalışanlarımızın evlerinde kalmalarını istedik.
Çalışanlarımız için temel sağlık malzemelerini eksiksiz olarak temin ettik ve kullanım yöntemleri konusunda gerekli bilgilendirmeleri yaptık.
Tüm müşteri ziyaretleri, toplantı ve etkinlik katılımlarını, sürecin gelişimine bağlı olarak yeniden düzenlenecek şekilde durdurduk.
Genel Müdürlük ve işletmelerimizde dezenfektan işlemi yapılmaktadır.
Anlayışınız için teşekkür eder, sağlıklı günler dileriz.

Yorumlar