Konya Bozkır Elektrik Kesintisi

Medaş BozkırBozkır ilçesinde yaşanan yoğun karla karışık yağmur yağışları sonrasında Enerji nakil hatlarında meydana gelen yıkılmalar sebebiyle ilçeye bağlı çok sayıda mahallede elektrik verilemiyor.

Çok sayıda elektrik direğinin yıkılması sonrasında Bozkır MEDAŞ İşletme Şefliğine bağlı ekipler yoğun bir mesai göstererek Elektrik kesintisinin yaşandığı mahallelere elektrik verilmesi için çalışmaktadır.

Söz konusu kesintilerin yaşandığı mahalleler;
Yazdamı,Kozağaç, Tarlabaşı, Kayapınar, Arslantaş, Üçpınar, Yalnızca, Pınarcık, Karayahya, Baybağan, Tepelice, Teparası, Küçük Hisarlık, Hisarlık, Yelbeği, Ulupınar, Karabayır, Kovanlık, Aydınkışla, Ayvalıca, Kuzören, Sarıoğlan, Kuşça ve Hadim bölgesinde yer alan tüm mahallelerimiz.

Şuan için kesintilere yoğun mesai ile müdahale edilmekle birlikte kesintilerin ne zaman tam olarak giderileceği bilinememektedir.

Önceki yıllarda da olduğu gibi yoğun buzlanma çok sayıda direği tahrip ettiği için vatandaşlarımızın sabırlı olmasını diliyoruz.

Kaynak: Siristat

Konya Bozkır güncel elektrik kesinti listesi ve Bozkır güncel planlı kesinti listesine aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

Kesintiden etkilenen mahalle bilgileri aşağıda tıklayacağınız sitede yer almaktadır. Mahallenizin listede olmadığını düşünüyor iseniz yakın mahalleleri de kontrol edebilirsiniz. Plansız elektrik arızaları genelde beklenmeyen durumlarda birden oluşur yayınlanması zaman alabilir. Planlı elektrik kesintilerinde listede belirtilen mahalle,cadde veya sokağın hepsini kapsamayabilir.

Konya İli Bozkır İlçesindeki elektrik kesintilerini sorgulamak için tıklayınız.

MEDAŞ Canlı Elektrik Kesinti Haritası

Tüm elektrik kesintileri için 444 8 186 numaralı çağrı merkezini arayabilirsiniz.

Yorumlar