Futbol Turnuvasında Şampiyon Belli Oldu

medaş şampiyonMeram Futbol Turnuvasında şampiyon belli oldu. Tesla Belediye Gücünü 1-0 yenen Black Bulls Meram Futbol turnuvasının şampiyonu oldu.

02.11.2019 Cumartesi günü Selçuklu Belediyesi stadyumu yanındaki suni çim sahada saat 15:30 da başlayan mücadeleyi MEDAŞ Genel Müdürü Erol UÇMAZBAŞ yönetti. Turnuva boyunca tüm maçlarda 550 nin üzerinde gol atılmasına rağmen, finalde iki denk güç karşı karşıya gelince uzunca bir süre gol seçi çıkmayan müsabakanın şampiyonluk golünü ise maçın ikinci yarısında Kenan BAĞCI attı.

Gol Kralı Suskundu
Turnuva boyunca tüm maçlarda fileleri havalandıran toplamda 27 golü bulunan Tesla Belediye Gücü oyuncusu Emrullah ÇELİK şampiyonluk maçında gol bulamamasına rağmen maç sonu Genel Müdür Erol UÇMAZBAŞ tarafından plaketle ödüllendirildi.

Madalya Töreni Düzenlendi
Şampiyon oyunculara madalyaları takdim edildikten sonra hem Black Bulls oyuncularına hem de Tesla Belediye Gücü oyuncularına çeşitli hediyeler dağıtıldı. Maçın en değerli oyuncusu ise MEDAŞ Genel Müdür Yardımcıları tarafından maç sonunda seçildi. Toplu fotoğraf çekiminden sonra hem futbolculara hem de seyircilere baklava ikramıyla, MEDAŞ çalışanları arasındaki iletişimi artırmak için düzenlenen turnuva amacına ulaşmış şekilde tamamlanmış oldu.

meram futbolmedaş turnuva

Yorumlar