Elektrik Faturasından Para Kazanma

MEPAŞ'ın web sitesindeki bilgiye göre 31.12.2019 da kampanya sonlandırılmış fakat Fastpay'in sitesinde Boğaziçi, Çamlıbel ve Akdeniz Elektrik Dağıtım firmaları için kampanyanın devam ettiği görülüyor. Bu durumda MEPAŞ için de kampanyanın devam etme ihtimali var, kampanya'nın devam edip etmediği ile ilgili bilgiyi 0850-222 0 800 numaralı Fastpay destek hattından öğrenebilirsiniz.

DenizBank'ın fastPay isimli bir mobil uygulaması bulunuyor. Son dönemde popüler olan bu uygulamaların, bankaların müşteriyi elde tutmak ve parasını kendi hesaplarında dönmesini sağlamak için yaptığı uygulamalar olduğunu düşünüyorum. Bize bir zararı olmayan bu uygulamaların bir çok faydası var. Sırf uygulamaları daha çok kullanalım diye birçok kampanya düzenleyen bu tarz programların en meşhurlarından olan fastPay, MEPAŞ ile bir kampanyaya imza atmış ve 2019 yılı içinde en fazla 50 TL ye kadar bu kampanyadan para kazanıp herhangi bir faturanızı ücretiz olarak ödeyebilirsiniz. MEPAŞ'ın sitesinde konu ile ilgili ayrıntılı bilgi bulunmakta. Buraya tıklayarak ayrıntılarını inceleyebilirsiniz. Ben bu linkte belirtilmemiş bir kaç noktaya değinmek istiyorum.


Sistem şu şekilde çalışıyor, fastPay programını telefonunuza yükledikten sonra eğer DenizBank müşterisi değilseniz herhangi bir kredi kartınızı programa eklemeniz gerekiyor. Bu ekleme sırasında karttan 1 TL çekiliyor ve doğrulama sonrası bu 1 TL tekrar kartınıza iade ediliyor. Her fatura ödemesinde en fazla 10 TL kazanabiliyorsunuz. Eğer elektrik faturanız her seferinde 100 TL üzeri geliyorsa bu 50 TL yi 5 fatura ödemesinde kazanacaksınız. Kazandığınız 50 TL ile direk 50 TL lik bir faturanızı ödeyebilirsiniz veya 65 TL'lik bir fatura ödemek istediniz. Bu sefer kendi banka hesabınızdan fastPay hesabınıza eksik kalan 15 TL gönderip 65 TL lik faturanızı ödeyebilirsiniz.

Peki fastPay hesabınıza nasıl para göndereceksiniz? Herhangi bir bankanın internet bankacılığından da şube kodu kısmına 3278, hesap numarası kısmına ise cep telefon numarası girilerek fastPay cüzdan bakiyesine EFT işlemi gerçekleştirilebilir.

Bonus Bilgi: Eğer bu konu ilginizi çekmediyse bir de şöyle bir güzellikten bahsedeyim. Günümüzde neredeyse tüm kredi kartları fatura ödemeleri için komisyon talep ederken, fasyPay'e eklediğiniz kredi kartı ile faturalarınızı komisyonsuz ödeyebiliyorsunuz.

Yorumlar